Setiausaha Syarikat asalnya nak join forex , rupanya scam ...

Biz paling hangat Dan terpantas 4 hari lancar keahlian terkini..Jumlah Ahli : 2676 (berbayar)... Bukan FOREX Bukan MLM Bukan duduk goyang kaki dapat duit..modal terendah senang Orang nak join.. http://tiny.cc/gajixtra

Xtra income
submitted by Myhnetwork to BizPartnerships [link] [comments]

Pengalaman & Realiti Sebenar Main Forex

Aku nak kongsi realiti sebenar main forex. Boleh ke jadi kaya kalau main forex? Senang ke main forex? Forex ni scam atau benar? Kalau nak tau jawapannya, rajin-rajinkanlah diri untuk baca pengalaman yang aku kongsikan di bawah ni. Kalau korang malas nak baca, boleh skip ke perenggan yang terakhir untuk mengetahui jawapannya.
OK! Ceritanya bermula bila aku decided untuk main forex selepas aku diberhentikan kerja (24 jam notis) oleh syarikat aku. Sebelum diberhentikan kerja, aku ada jugaklah ilmu asas pasal forex trading ni. Sebab tu aku macam confident untuk menganggap yang aku boleh jadikan forex trading sebagai full-time job aku. Tambahan pula dalam account aku masa tu ada dalam ~RM30k duit saving.
So sebagai permulaan, aku decided untuk join satu group Telegram forex signal oleh FxProfitPips. Aku terpengaruh untuk masuk group forex signal tu sebab diorang selalu claimed yang group tu selalu menang trading dengan"95%" winning rate & siap cakap boleh dapat untung USD100 dalam sehari dengan deposit USD10 sahaja sebagai permulaan. Pastu aku register dengan bukak forex account sebanyak USD60 bersamaan ~RM250 (Group Telegram forex signal tu buat duit melalui commission bila kita menang trade sebab kita register di bawah group forex signal tu).
Bila aku start live trading & follow signal group Telegram tu, baru aku tau yang realiti forex ini tidak indah sebenarnya. Nak dipendekkan cerita, group forex signal tu bukannya selalu menang trading pon. Kalau menang pon kadang2 jer. Bila diorang menang trading, punyalah diorang bangga & buat announcement kat group Telegram. Tapi bila diorang kalah dalam trading, krik krik.. Senyap macam tu jer. Apa yang aku boleh conclude kan tentang group forex signal tu (FxProfitPips) adalah winning rate diorang bukannya 95%. Pastu untung USD100 dalam sehari dengan berbekalkan deposit USD10 tu semua propaganda jer lebih.
Account trading aku sebanyak USD60 tu margin call dalam masa 2-3 bulan. Itu pon aku trade guna lot kecik 0.01 untuk setiap trade. Secara kesuluruhan, aku dah spent duit sebanyak RM250 (Bukak account trading) & RM100 (Untuk beli buku2 bacaan tentang forex). So total duit yang aku dah habiskan untuk forex adalah sebanyak RM350 dalam masa 2-3 bulan tu.
Kenapa aku kongsikan pengalaman aku ni semua kepada korang? Sebabnya aku tak nak korang terpedaya dengan fantasi2 yang ditanamkan oleh group2 forex signal kepada orang2 yang tengah terdesak nak membuat duit tambahan. Sebab bila korang follow group forex signal tu, bila korang menang trade, group forex signal tu dapat commission. Tapi bila korang kalah trade, group forex signal tu tak rugi apa2. Korang rasa adil ke macam tu? Aku pon bersyukur sebab aku cuma rugi RM350 sepanjang aku terjebak dengan forex ni. Sebab ada jer ramai orang lain yang dah menghabiskan beribu-ribu ringgit sebab nak mengejar fantasi untuk menjadi kaya dengan bermain forex.
Aku tak nafikan ada orang yang mendapat untung besar dengan trading forex. Tapi orang2 macam tu dah memang pon kaya sebelum ni sebab diorang ada simpanan duit yang banyak atau ada buat bisnes selain trading forex. Jadi bila diorang kalah trade, tak effect diorang pon sebab diorang ada banyak duit backup dari saving atau income2 yang lain. Tapi kalau korang nak main forex dengan hanya berbekalkan duit saving yang sikit seperti contoh RM1000 di dalam account bank, korang sebenarnya melakukan kesilapan yang besar.
Alasan yang selalu diberikan kepada orang2 yang rugi dalam forex adalah ilmu kena cukup, trading forex & main forex adalah 2 perkara yang berbeza, kena pandai buat analisis, bla bla bla and seterusnya. Aku mengaku memang ada betulnya di situ di mana kita kenalah pandai/berilmu dalam membuat sesuatu perkara seperti contoh trading forex atau perkara2 yang lain. Tetapi aku rasa ramai orang jarang bercerita tentang realiti sebenar forex, sebab semuanya lebih suka nak bercerita indah tentang forex. Jadi aku rasa aku macam ada tanggungjawab untuk memberitahu realiti sebenar tentang forex kepada orang2 yang ada plan nak cuba try test forex ni.
Jadi sebagai kesimpulan, boleh ke jadi kaya kalau main forex? Jawapannya boleh, kalau korang ada ilmu yang cukup tentang forex & juga duit simpanan yang banyak giler. Jadi bila korang rugi, korang takkan rasa terkesan daripada kerugian tu. Senang ke main forex? Jawapannya susah, sebab kalau senang takkan ada orang yang miskin di dalam dunia ni sebab semua boleh generate duit melalui forex trading. Forex ni scam atau benar? Ada yang scam & ada yang betul. Aku nak nasihatkan kalau nak follow group forex signal, kena berhati-hati. Sebab kebanyakkan daripada group2 forex signal ni selalu suka heboh kepada satu dunia bila diorang menang trade, tapi bila diorang kalah trade terus diam sejuta bahasa. Dari situ boleh nampaklah diorang tak telus/jujur kepada orang2 yang join group forex signal tu.
Sekian. Terima kasih kepada sesiapa yang membaca post ini sampai habis.
submitted by siber3000 to malaysia [link] [comments]

Cara Nak Tahu Keputusan Betul ke Salah Dalam Forex Trading.. Penat Loss? Scalping pasti withdraw YouTube - YouTube Panduan WITHDRAWAL LiteForex LiteFinance Task 2: Nak join #MamasabWarrior wajib complete kan task ni! Nak saya bimbing live setiap hari selama 7 hari sambil live trading? Cara trade paling Mudah Profit !! Ayat Scam cara entry signal scalper masta Cara Buat Duit Automatik Dengan Etoro.. Saya nak start nie..

Group Forex Signal Terbaik Cepat Profit Facebook Telegram Twitter Percuma Free Teringat waktu aku mula berjinak dalam dunia forex ini. Ramai orang suggest aku untuk join group forex signal jika anda tak pandai membaca candle bar dalam graph forex itu. Apa yang anda perlu buat, anda tunggu orang yang bijak pandai yang pandai analisis graph forex tersebut. Mereka dapat membaca bila waktu terbaik ... Get today's Northern Dynasty Minerals Ltd stock price and latest NAK news as well as Northern Dynasty Minerals real-time stock quotes, technical analysis, full financials and more. 1.2 Apa Yang Diperlukan Untuk Trade Forex 1.3 Perbezaan Forex dan Saham 1.4 Kenali Matawang Utama dalam Forex Trading 1.5 Waktu Trading Forex. Bab 2 : Broker Forex. 2.1 Panduan Memilih Broker Forex 2.2 Kenali Broker Forex Scam 2.3 Panduan Buka Akaun Forex. Bab 3 : Kenali Pasaran Forex. 3.1 Kenali Pasaran Forex 3.2 Kiraan Asas Lot Volume dalam Forex [Tempatan] Setiausaha Syarikat asalnya nak join forex, rupanya scam! Author: R2D2 Show all posts Read mode. R2D2. Author. Post time 25-10-2020 03:28 PM Show all posts Read mode. thestar.com.my Company secretary signs up for forex scheme, but loses almost RM5,000 to scam By IMRAN HILMY 2 minutes ... Sebab kalau semua nak melabur dlm forex siapa yg nak menyimpan dlm bank, fikir sendiri, halal haram konon. Balas . Bumiku berkata: 23/03/2016 8:49 PM . Saya setuju dgn tuan…semua bank ada forex…ada conventional dan islamic… Ustaz Dasuki sendiri pernah menerangkan forex adalah HALAL dan HARUS… cumanya jika kita nak melabur forex, risiko adalah atas individu itu sendiri… **hakikatnya ... Terlalu fokus nak cari forex broker terbaik. Fokus utama anda sebenarnya adalah untuk belajar dan memahirkan diri membaca trend pasaran, membuat entry yang tepat, mengamalkan money management yang betul…bukannya mencari forex broker yang terbaik. Jangan buang masa mencari broker yang “sempurna”. Benda itu memang tak wujud. Lagi baik fokus benda yang lebih bermanfaat seperti buat banyak ... I've been Bagaimana Nak Join Forex wanting to learn more about how to trade retracements and see divergence and Cynthia's Advanced Neon Breakout has the extra divergence indicator that makes seeing momentum and trend change coming. Her training videos in the PDF are excellent and I'm learning all about trading retracements and re-entries. Her new Bagaimana Nak Join Forex system makes it so ... Penafian: Ini bukan laman sesawang rasmi XM Forex Broker. Jika anda nak akses terus ke laman rasmi mereka, sila klik di sini: www.xm.com. Salam kawan, Saya tak begitu pasti tentang latar belakang anda, cuma, jika anda dah sampai kat laman web ni, saya pasti anda nak tahu lanjut tentang bagaimana nak trade forex dengan forex broker XM.COM.. Untuk makluman anda, XM.COM adalah antara forex broker ... Saya nasihatkan supaya hati2 kalau nak join mana2 kelas. Kalau boleh tanya atau dapatkan pandangan dari mereka yang dah pernah pergi ke kelas tersebut. Terlalu banyak scam dalam Forex sekarang. Orang2 baru macam tuan Syed lah sasaran mereka. Kalau pembacaan agak susah, cuba tengok video. Ada banyak di Youtube kalau tuan search. Saya sendiri pun belajar macam ni dulu. p/s: Saya terpaksa remove ... Forex yang bersifat tunai berlaku semasa pelabur ingin bercuti ke luar negara, mereka ke pengurup mata wang dan menukar RM dengan mata wang negara yang kita mahu pergi contohnya RM dengan AS$ apabila kita hendak ke Amerika Syarikat, RM dengan Riyal kalau ke Arab Saudi atau RM dengan Thai Baht kalau nak ke Thailand.

[index] [22818] [13350] [24163] [22746] [22501] [1908] [7467] [8284] [11004] [13742]

Cara Nak Tahu Keputusan Betul ke Salah Dalam Forex Trading..

YouTube's Official Channel helps you discover what's new & trending globally. Watch must-see videos, from music to culture to Internet phenomena Jom join forex marathon , www.roadtoftt.net/forexmarathon3 Isnin, 13hb Julai 2020 hingga Ahad, 19hb Julai 2020 ( 7 hari) Jam 10pm.. justeru itu, kami amat amat memilih calon warrior yang nak bersama kami. kalau yall nak join sekadar nak cuba cuba. nak skodeng bisnes mamasab ni macam mana, atau ada niat yang tak baik, Sebenarnya, keputusan yang kita buat setiap hari ni betul atau tidak? Jom tengok video ni. Join Telegram Group Road To FTT (Analysis & Trading) https://t.me/... Nak Tahu Cara Entry Paling Selamat Dalam Forex Trading? - Duration: 34:37. TFS Price Action Trading 169,020 views nak join group signal? pm telegram @Fibo_daily #FOREXSCALPING #SCALPER #FOREXSTRATEGIES Tags: belajar forex, teknik forex, skill forex, forex trader, forex t... nak join group signal? pm telegram @Fibo_daily #FOREXSCALPING #SCALPER #FOREXSTRATEGIES Tags: belajar forex, teknik forex, skill forex, forex trader, forex t... Nak join profitable free forex signal? Join http://www.xpipshunter.com/joinfxsignals Forex apa itu reversal dan apa itu retracement macam mana nak kenal dan macam mana nk trade. - Duration: 56:58. acap fx 5,629 views. 56:58 . Pair mana paling senang trade dan mudah dapat duit ... Tepat jam 8.00 PM malam ini, pihak INTRADAY akan membuka kembali peluang last untuk anda dapatkan Buku MULA TRADE FOREX dan Buku ANALISIS FUNDAMENTAL pada harga PROMO seperti tempoh hari.

http://arab-binary-option.raiteschisubvalink.cf